Counseling

Als counselor help ik mensen die even niet lekker in hun vel zitten. Het voordeel is dat het laagdrempelig is omdat je geen verwijsbrief van de huisarts nodig hebt.

Mijn begeleiding

Ik ben geen psycholoog of psychiater. Het gaat om recente of weggestopte vervelende gebeurtenissen en kan bij allerlei verschillende situaties ondersteunend zijn.

Te denken valt aan bijvoorbeeld:

  • Het nemen van moeilijke beslissingen
  • Opvoedingsmoeilijkheden
  • Problemen uit het verleden
  • Verlies verwerking
  • Relatie problemen
    Een scheiding

 

Samen proberen we het probleem helder te krijgen, doelen te stellen en het zelfvertrouwen te herstellen. Er wordt ruimte gemaakt voor het nemen van beslissingen.

Op deze manier proberen we weer emotionele rust te krijgen zodat u zich weer gelukkig voelt. Daarnaast bied ik ook de mogelijkheid voor e-counseling. Het contact verloopt via e-mail.

Werkwijze

Er wordt een e-mail gestuurd naar evelien@ikke-coach.nl waarin zo nauwkeurig mogelijk wordt beschreven wat het probleem, de hulpvraag, is. Daarnaast wordt aangegeven waar de voorkeur naar uitgaat; een afspraak in de praktijk of via e-mail.

Binnen een week neem ik contact met u op via de e-mail of via de telefoon en zal ik aangeven wat mijn inschatting is of counseling de oplossing is of niet.

Voordelen e-counseling

Nadelen e-counseling